010-179 08 00 info@novorent.se

TAVOITTEEMME ON OLLA

LUOKKAMME PARAS!

Yritys

Novorent vuokraa moderneja väliaikaisia moduulirakennuksia koulu-, päiväkoti- ja toimistokäyttöön.

Meillä kaikilla, jotka olemme saaneet olla mukana perustamassa Novorentiä, on pitkä ja laaja kokemus moduulirakentamisesta. Viime vuosikymmeninä alan tuotteiden kehitys on siirtynyt hyvin yksinkertaisista ratkaisuista moderneihin moduuleihin, jotka ovat erinomainen vaihtoehto pysyville rakennuksille. Tekniikan ja ympäristön kehittyminen sekä mm. energia, saavutettavuus, paloturvallisuus ja akustiikka huomioon ottaen olemme viemässä moduulitilat seuraavalle tasolle.

Asiakkaidemme odotusten ja viranomaisten vaatimusten täyttämiseksi uusi Novum-moduulijärjestelmämme on kehitetty vastaamaan Ruotsin uusimpien rakennusmääräysten PBL / BBR29 tiukempia vaatimuksia. Novum on joustava, innovatiivinen ja energiatehokas moduuli. Se on valmistettu Ruotsissa ja edustaa pohjoismaista muotoilua ja laatua. Siinä on erityisesti kiinnitetty huomioita toimivuuteen, kestävyyteen ja hyviin ympäristövalintoihin. Kouluille, päiväkodeille ja toimistoille on kehitetty omat moduuliratkaisunsa, joita kaikkia voidaan yhdistellä asiakkaan kannalta optimaalisen pohjaratkaisun saavuttamiseksi.

Näin me toimimme

Olemme erittäin kunnianhimoinen yritys. Novorentin yrityskulttuurille on ominaista työntekijöiden vahva sitoutuminen, selkeät tavoitteet ja vakiintunut arvopohja. Työllemme on ominaista alhainen hierarkkisuus ja selkeät prosessit, joissa olemme tottuneet työskentelemään tiimeinä ja pyrkien jatkuvasti parantamaan toimintaamme. Uskomme pitkäaikaisiin suhteisiin, joille on ominaista avoimuus, keskinäinen kunnioitus ja toisistamme välittäminen.

Omistajamme

Pääomistajamme Lagerstedt & Krantz on perheomisteinen maailmanlaajuisesti LVI-alalla toimiva konserni. Yritys on perustettu vuonna 1910. Lisätietoja Lagerstedt & Krantzista saat osoitteesta www.lk.nu 

 

Halutessasi lisätietoja kerromme mielellämme lisää.  >>

Novorent