010-179 08 00 info@novorent.se

”Edellytykset hyville hankinnoille luodaan jo varhaisessa vaiheessa”

Ennen julkista kilpailutusta

Suunnitteletko väliaikaisen moduulijärjestelmän vuokraamista, pystytystä ja purkumoduulien poisvientiä koskevaa hankintaa esimerkiksi koululle tai päiväkodille vai oletko tekemässä alustavaa selvitystä tulevia hankkeita varten? Edellytykset hyvälle hankinnalle luodaan jo varhaisessa vaiheessa.

Meillä on pitkä ja laaja kokemus julkisista hankinnoista. Voimme auttaa hyvän hankinnan suunnittelussa antamalla osaamisemme pohjalta vinkkejä ja neuvoja. Avullamme saat hyviä, tarkoitukseen soveltuvia ja vertailukelpoisia tarjouksia, jotka vastaavat odotuksiasi. Kokemuksemme voi auttaa vähentämään hankintalain tulkinnoista aiheutuvien epäselvien ja ylimitoitettujen vaatimusten riskin, jotka voivat johtaa lukuisiin kysely-vastauskierroksiin ja pahimmassa tapauksessa aikaa vieviin muutoksenhakuprosesseihin.

Monia PBL:n/PBF:n ja BBR 29:n mukaisia vaatimuksia on kiristetty, erityisesti energiapuolella energiankulutuksen osalta. Myös EU-direktiivin muutokset ovat aiheuttanet muutoksia hanjkintalakiin. Onko moduulien vuokraus tavaroiden, palveluiden vai rakennusurakan vuokrausta? Mitkä pakolliset vaatimukset ovat suhteellisia?

Olemme perehtyneet näihin asioihin hyvin ja voimme neuvoa sinua sekä toimia sparrauskumppanina hyvää tarjouspyyntöasiakirjaa suunniteltaessa.

Jotta varmistat, että tarjoukset vastaavat tarvettasi, on tärkeää tuntea moduulivuokrausmarkkinoiden tilanne. Varhaisessa vaiheessa käyty markkinavuoropuhelu tuottaa sinulle arvokasta tietoa hankintasi kilpailutuksen tueksi. Markkinavuoropuheluun kannustetaan hankintalaissa, eikä vuoropuheluun osallistuneita yrityksiä tarvitse sulkea tarjouskilpailun ulkopuolelle.

Ruotsin hankintapalkintoa jakavan yhdistyksen jäsen