010-179 08 00 info@novorent.se

KÄYTTÖEHDOT

Tervetuloa Novorent Modulsin (jäljempänä Novorent tai me) verkkosivustolle. Verkkosivustomme on tarkoitettu vain tietolähteeksi. Käymällä tällä verkkosivustolla tai lataamalla sieltä materiaalia hyväksyt nämä ehdot (jäljempänä käyttöehdot). Jos et hyväksy ehtoja, älä käytä verkkosivustoa ja poistu siltä välittömästi.

Verkkosivuston käyttö

Novorent myöntää sinulle ei-yksinomaisen, ei-siirrettävän, alilisensoimattoman ja rajallisen oikeuden käyttää verkkosivustoa ja sen sisältämää materiaalia henkilökohtaisiin tai (jos edustat yritystä) sisäisiin tarkoituksiin, joita nämä ehdot ja sovellettava laki koskevat. Rajallinen käyttöoikeus ei sisällä oikeutta jakaa, näyttää, muokata, kopioida, tallentaa tai kaupallisesti käyttää verkkosivustoa millään tavalla, osittain tai kokonaan. Kun tietty sisältö tai materiaali on tarkoitettu ladattavaksi tai tulostettavaksi, voit ladata tai kopioida osan ja tallentaa sen henkilökohtaiseen tai sisäiseen käyttöösi näiden ehtojen mukaisesti. Jos jokin materiaali on nimenomaisesti ilmoitettu julkaistavaksi, sitä voidaan levittää journalistisissa ja muissa kuin kaupallisissa tarkoituksissa.

Lähettämällä tietoja tai materiaaleja verkkosivustolle tai sen kautta vakuutat, että

(i) sinulla on oikeus toimittaa tällaisia tietoja tai materiaaleja Novorentille, eikä niitä koske luottamuksellisuusvelvoitteet, ja Novorent saa käyttää niitä vapaasti haluamallaan tavalla, myös julkaisemalla ja kaupallisesti hyödyntämällä;
(ii) toimitetut tiedot tai materiaalit eivät sisällä laitonta, sopimatonta, kunniaa loukkaavaa, häiritsevää, uhkaavaa tai muuten Novorentin käyttöön sopimatonta sisältöä, julkaiseminen mukaan lukien
(iii) annetut tiedot eivät sisällä haitallista koodia ja muutoin vaikuttavaa tai tuhoavaa sisältöä, joka voi vahingoittaa Novorentia tai muuta tahoa
(iv) et voi esittää vaatimuksia tai ryhtyä muihin toimiin Novorentia vastaan, jotka johtuvat luovuttamistasi tiedoista ja materiaaleista tai liittyvät niihin.

Lisäksi sitoudut korvaamaan Novorentille kaikki kolmansien osapuolten Novorentille esittämät vaatimukset, jotka johtuvat antamistasi tiedoista tai materiaaleista tai liittyvät niihin.

Novorent pidättää itsellään oikeuden muuttaa tai muokata verkkosivuston sisältöä, nämä ehdot mukaan lukien, tai peruuttaa tai rajoittaa pääsyä verkkosivustolle milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Verkkosivustomme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Vastaat itse tällaisten linkkien käyttämisestä. Huomaa, että tällaisilla kolmansien osapuolten verkkosivustoilla on omat käytäntönsä, joihin Novorent ei voi vaikuttaa. Novorent ei edusta eikä anna takuita eikä vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisältämistä materiaaleista.

Katso lisätietoja Tietosuojakäytännöstä ja Evästekäytännöstä

Vastuunrajoitus

Verkkosivusto on ”olemassa ja käytettävissä”. Vahvistat ja hyväksyt, että verkkosivuston käyttö, kaikki siellä tarjottavat ominaisuudet ja palvelut mukaan lukien, on yksin sinun vastuullasi. Vahvistat ja hyväksyt myös sen, että verkkosivuston sisältö ja materiaalit eivät välttämättä ole ajantasaisia, täydellisiä tai virheettömiä. Novorent sallii sovellettavan lainsäädännön mukaisesti mahdollisimman laajasti käyttää verkkosivustoa ilman takuita saatavuudesta, tarkkuudesta, luotettavuudesta, kyberturvallisuudesta, yleisestä turvallisuudesta tai verkkosivuston sisällöstä, eikä sillä ole velvollisuutta ilmoittaa verkkosivuston käytön keskeytyksistä, epätarkkuuksista, viivästyksistä tai virheistä.

Voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa Novorent ei vastaa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat verkkosivuston toiminnasta tai liittyvät siihen (mukaan lukien sillä tarjottava sisältö, materiaalit, toiminnot tai palvelut) tai jotka johtuvat mahdollisista virheistä, laiminlyönneistä, katkoksista, vioista, viivästymisistä, haitallisesta koodista tai järjestelmästä tai suorituskyvystä verkkosivustolla tai sivustolta tai liittyvät niihin. Lisäksi Novorent ei vastaa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat verkkosivustolle tai sen kautta toimittamistasi tiedoista tai materiaaleista.

Novorent ei missään olosuhteissa vastaa mistään suorista, epäsuorista, tahattomista, erityisistä tai välillisistä vahingoista (mukaan lukien menetetyt voitot, menetetyt tiedot tai toiminnan keskeytykset), jotka johtuvat verkkosivuston käytöstä tai sen saatavuuden puuttumisesta.

Immateriaalioikeudet

Kaikki oikeudet verkkosivuston sisältöön ovat Novorentilla ja sen lisenssinantajilla. Kaikki verkkosivuston sisältö ja saatavilla olevat tiedot ovat tekijänoikeussuojan alaisia, ja kaikki oikeudet pidätetään Novorentilla ja sen lisenssinantajilla.

Novorentin symboli ja sen kaikki muunnelmat sekä sanallinen että kuviomerkki, sekä kaikki Novorentin tuotenimet ja tuotemerkkikäsitteet ovat Novorentin tavaramerkkejä tai Novorentille kuuluvia rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Mahdolliset oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty käyttöehdoissa, pidätetään. Selvyyden vuoksi mitään näissä ehdoissa ei saa tulkita verkkosivuston ja sillä saatavilla olevan materiaalin siirtämiseksi tai myöntämiseksi kolmannelle osapuolelle.

Novorent