010-179 08 00 info@novorent.se

Näin se toimii

Turvallinen kumppani, joka kulkee kanssasi koko matkan

 

Teollisesti valmistetun moduulirakennuksen vuokraaminen on paljon helpompaa kuin perinteinen rakentaminen. Rakennus voidaan saada käyttövalmiiksi jo muutamassa viikossa. Meille tämä on tuttua, ja siksi opastamme sinua koko prosessin ajan. Sinä tiedät, mitä te tarvitsette, ja me tunnemme moduulijärjestelmät. Yhdessä pystymme toteuttamaan tarpeisiisi soveltuvan parhaan ratkaisun.

1. Tarveanalyysi

Käymme yhdessä läpi tarpeesi ja ehtosi tarjouspyynnön tai tarvesuunnitelman laatimisen tueksi. Mitä toimintaan tarvitaan? Mihin rakennus sijoitetaan? Minkälaiset maaperäolosuhteet ovat? Mihin liitännät, kuten vesi ja viemäröinti, sähkö, lämmitys, hälytykset ja laajakaista, on kytkettävä? Kuinka kauan tarvitsette tiloja? Annamme mielellämme vinkkejä tai laadimme ratkaisuehdotuksia, joita voimme käyttää keskustelun pohjana, kunnes olette tyytyväisiä ratkaisuun. Julkisissa hankinnoissa useimmat asiat on mainittava jo tarjouspyynnössä, minkä lisäksi on myös paljon muuta pohdittavaa. Lisätietoja saat sivultamme Ennen julkista kilpailutusta.

2. Tarjous ja tilaus

Tarjouspyyntönne tai ratkaisuehdotuksenne perusteella annamme kiinteähintaisen tarjouksen rakennuksen asentamisesta ja vuokraamisesta. Sopimus syntyy, kun tarjoukseen annetaan hyväksyvä vastaus.

3. Suunnittelu

Laadimme yhdessä vuokrasopimuksen, jonkamolemmat sopimuspuolet allekirjoittavat. Teemme tarkemmat suunnitelmat, ja laadimme asiakirjat rakennuslupahakemusta varten. Yhteisen aloituskokouksen jälkeen laadimme aikataulun kaikille työvaiheille.

Tilaaja tai vuokralainen suunnittelee muuton ja tilaa haluamansa irtokalusteet.

4. Asennus

Tilaaja toteuttaa maanrakennustyöt meiltä saatujen asiakirjojen avulla. Me asennamme perustukset ja moduulit paikoilleen, kytkemme ne yhteen ja teemme sähkö-, vesi- ja viemäritekniikan sekä muuiden järjestelmien liitännät. Tämän jälkeen tarvitsemme vielä muutaman viikon aikaa tehdä kaikki tarvittavat viimeistelyt, jotta tilat ovat täysin muuttovalmiit.

Teemme omavalvontaa ja laadimme asiakirjat rakennuksen luovuttamiseksi tilaajalle.

5. Muutto ja vuokra-aika

Muuton osalta käymme yhdessä läpi tilojenkäytön- ja huoltamisen.

Vuokra-aikana huolehdimme rakennuksen moitteettomasta toiminnasta. Jatkuva ja kausittainen huolto sisältyvät vuokraan. Katselmoimme rakennuksen vuosittain ja korjaamme sen, mikä moduulien toiminnan varmistamiseksi tarvitaan. Tarkistamme ilmanvaihdon ja vaihdamme säännöllisesti ilmansuodattimet hyvän sisäilman varmistamiseksi. Jos vikoja kuitenkin ilmenee, vuokralainen voi ottaa yhteyttä huoltokeskukseemme, joka varmistaa, että asia korjataan.

Tavanomainen kiinteistönhuolto, kuten lumen auraus, liukkauden torjunta, sadevesikourujen puhdistus ja polttimojen vaihto, on tavanomista huoltotyötä, jonka tekee vuokralainen.

6. Purku, moduulien poisvienti

Kun tilojen tarve päättyy, vuokralainen irtisanoo vuokrasopimuksen kirjallisesti vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti.

Vuokralainen tyhjentää tilat, minkä jälkeen teemme yhteisen muuttotarkastuksen ja määritämme vastuut mahdollisista särkymisistä. Normaalia kulumista emme tietenkään katso särkymiseksi.Tämän jälkeen tarvitsemme jonkin aikaa moduulien pois viemisen valmisteluun, ennen kuin voimme purkaa ne ja siirtää ne varastoon odottamaan seuraavaa asiakasta.

Novorent