TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

lyhyt versio

 

Yleistä

Novorent Moduuli Oy:lle, y-tunnus 3236250-8, (jäljempänä Novorent ja me) yksityisyytesi suoja on erittäin tärkeää. Tavoitteenamme on, että henkilötietojasi käsitellessämme voit tuntea olosi turvalliseksi. Rekisterinpitäjänä varmistamme, että henkilötietojen käsittelyyn sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä noudatetaan aina.

Soveltamisala

Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkea Novorentin henkilötietojen käyttöä sen liiketoiminnan puitteissa suhteessa sinuun asiakkaanamme, asiakkaamme yhteyshenkilönä tai sinuun, joka muuten olet ilmoittanut kiinnostuksestasi palveluitamme kohtaan.

Kerättävät henkilötiedot

Tiedot, joita sinusta keräämme, annat meille itse pääasiassa silloin, kun teet sopimuksia kanssamme ja käyttäessäsi palveluitamme. Nämä voivat olla esim. yhteystietoja, tilaus- ja maksutietoja sekä tietoja siitä, kuinka käytät palveluitamme.

Parantaaksemme verkko- ja sovelluspalvelujamme käytämme myös evästeitä, jotka voivat sisältää henkilötietoja. Voit lukea lisää siitä, kuinka käytämme evästeitä, verkkosivustomme evästekäytännön täydellisestä versiosta.

Kuinka käytämme ja jaamme tietoja

Novorent käyttää henkilötietojasi voidakseen parhaalla mahdollisella tavalla tarjota sinulle tuotteitaan ja palveluitaan. Henkilötietojasi käytetään seuraaviin tarkoituksiin:
– sopimusten hallinnointi ja toimeenpano
– markkinointi, mukaan lukien asiakaskohtaisesti räätälöity suoramainonta
– oikeudellisten vaateiden laatiminen ja puolustaminen
– menetelmien ja liiketoiminnan kehittäminen.

Emme käytä henkilötietojasi mihinkään muuhun edellä olevan kanssa ristiriidassa olevaan tarkoitukseen ja säilytämme tietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen.

Joissakin tapauksissa voimme lähettää henkilötietojasi muille, IT-palveluntarjoajille tai yrityksille, joiden kanssa teemme yhteistyötä tuotteidemme ja palveluidemme tarjoamisen osalta. Emme myy henkilökotietojasi kenellekään.

Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, mitä henkilötietojasi käytämme ja mitä niillä teemme, sekä hallinnoida tietojasi. Sinulla on näin ollen oikeus tietyissä tapauksissa saada tietosi tai saada ne oikaistua ja poistettua, kieltää niiden käyttö tai siirtää ne. Sinulla on myös oikeus vastustaa tietyn tyyppisten tietojesi käyttöä tai peruuttaa suostumuksesi tietojen käyttöön. Jos mielestäsi olemme käyttäneet tietojasi luvattomasti, sinulla on aina oikeus valittaa tietosuojavaltuutetulle.

Jos haluat tietää enemmän oikeuksistasi, voit lukea lisäätäydellisestä tietosuojakäytännöstämme.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, siitä, kuinka käytämme henkilötietojasi, tai jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä:

Novorent Modul AB
Att: Erik Gutenwik
Box 66
161 26 Bromma
erik.gutenwik@novorent.se
+46 (0)10 1790806