010-179 08 00 info@novorent.se
Novum toimistomoduuli tuotannossa

Dec 1, 2022 | Uutuus

Kokkolaan uudet koulutilat

Kokkolan Ruotsaloon on toimitettu viiden moduulin toimituskokonaisuus. Rakennus tulee olemaan koulukäytössä ja kohteen pohjaratkaisu perustuu Novum-standardijärjestelmään johon on tehty muutama asiakaskohtainen muutos kuten esim. harjakatto. Kiitämme Kokkolan kaupunkia luottamuksesta ja toivomme mukavia käyttökokemuksia uudessa Novum-moduulirakennuksessa.

Katso lisää uutisia ja inspiraatiota

Hyvää Joulua

Hyvää Joulua

Hyvää Joulua Vuosi 2023 lähestyy loppuaan, ja me Novorentilla haluamme lähettää lämpimimmät joulutervehdyksemme! Kiitos teille, asiakkaamme, toimittajamme ja yhteistyökumppanimme, jotka olitte kanssamme tänä vuonna! Toivotamme teille kaikille oikein mukavaa joulua...

Lue lisää >>
Novorent toivottaa hyvää kesää

Novorent toivottaa hyvää kesää

Novorent toivottaa hyvää kesää Kesä- ja lomaajat ovat aivan nurkan takana, ja me Novorentilla haluamme näillä kuvilla, meneillä olevista projekteista,  toivottaa teille oikein mukavaa kesää. Teemme kovasti töitä kesän aikana toimittaaksemme uudet huippuluokan...

Lue lisää >>
Henrik Backman työskennellyt projektipäällikkönä

Henrik Backman työskennellyt projektipäällikkönä

Tilauskertymän kasvun myötä Novorent on nousussa Suomessa. Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme toivottaa Henrikin tervetulleeksi joukkoomme. Henrik Viimeksi hän on työskennellyt projektipäällikkönä Balco, mutta sitä ennen hänellä on 5 vuoden kokemus projektipäällikkönä moduulialalta.

Lue lisää >>
Kuinka paljon moduulien vuokraus maksaa?

Kuinka paljon moduulien vuokraus maksaa?

Paljonko moduulin vuokra maksaa? Koska työskentelemme standardoidun moduulijärjestelmän kanssa, on helppo ajatella, että kaikki moduulirakennuksemme ovat samanlaisia. Päinvastoin, sanoisimme, että jokainen projekti on täysin ainutlaatuinen, koska on useita erilaisia ​​tekijöitä, jotka vaihtelevat projekteista toiseen. Päinvastoin, sanoisimme, että jokainen projekti on täysin ainutlaatuinen, koska on useita erilaisia ​​tekijöitä, jotka vaihtelevat projekteista toiseen.
Perustamis- ja/tai vuokrakustannuksiin vaikuttavia tekijöitä ovat:
1. Kohteen maantieteellinen sijainti, joka vaikuttaa kuljetus- ja matkakustannuksiin.
2. Valittu pohjaratkaisu vaikuttaa sekä asennuskustannuksiin että vuokrakuluihin. Yleisesti voidaan sanoa, että ratkaisut, joissa on vähän tai ei lainkaan poikkeamia standardista, ovat halvempia kuin ratkaisut, joissa on paljon muutoksia.
3. Muut vaihtoehdot, esimerkiksi matalavirtaasennukset.
Kustannuksista melko yleisesti voidaan sanoa, että Novorentin nykyaikaisilla moduuleilla saat hyvin eristettyjä ja viimeisimmillä tekniikoilla varustetut tilat. Tämä antaa sinulle alhaisen energiankulutuksen ja siten alhaiset käyttökustannukset.
Haluatko tietää lisää? Ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään yhdessä paras ja kustannustehokkain ratkaisu juuri sinun yrityksellesi!

Lue lisää >>
Asennus Rovaniemellä

Asennus Rovaniemellä

Viime viikolla aloitettiin Novum-moduulien asennus Rovaniemellä, Suomessa. Moduuleita käytetään päiväkeskuksena, ja projekti odotetaan valmistuvan lokakuun lopussa.

Lue lisää >>
Novorent